Óriási csatában 0-1 arányban győzött a DSE női csapata a Berettyóújfalu otthonában, mellyel a futsalos lányok feltették az i – re a pontot az egész éves bajnoki szereplésüket illetően.

Egyetlen találatukat a csapathoz újonnan csatlakozó Vágó Anikó szerezte, akinek neve ismerősen csenghet futsalos berkekben. A korábbi NBII-es bajnokság gólkirályi címét is magáénak tudható játékos egy hatalmas Szűcs Trixy bravúrt követően a kipattanót a saját térfelről emelte az ellenfél kapujába, amivel szemben a kintebb helyezkedő berettyóújfalui kapus tehetetlen volt.

A kimagasló kapusteljesítmény mellett minden pályára lépő DSE játékos hatalmasat küzdött, így a nagy nyomás ellenére is meg tudtták tartani az eredményt, mellyel bebiztosították az első helyünket az NB II-es futsal bajnokság Keleti csoportjában.

A jövőheti Tóalmás elleni mérkőzésen már annak tudatában léphetnek pályára, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül is bajnokok.

A május 09. napján 18:00-tól kezdődő HAZAI mérkőzésre minden védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőt szeretettel várnak!

A futball mellett egy nemes ügy is fókuszban lesz ezen a napon, így a csapat kér mindenkit, hogy aki teheti menjen el! Az ezzel kapcsolatos részletekkel hamarosan információval is szolgálnak.