Fantasztikus szurkolók, ünnepi hangulat, mazsorettbemutató, éremátadás, gólok, sportszerű mérkőzés és adománygyűjtés.. Ezek jellemezték a tegnapi napot, ahol még az sem tudta a bajnok csapat kedvét szegni, hogy végül 3:5 arányban vereséget szenvedett a tetszetős gólokat szerző és jól játszó vendég csapattól.

Az eredmény helyett ezen a napon inkább az volt előtérben, hogy a szezon közben kevesebb játéklehetőséget kapott játékosok is megmutathassák tudásukat a család és a barátok előtt. Sajnálatos módon a csapatkapitány, Furka Júlia komoly sérülést szenvedett a mérkőzésen, akinek innen is mielőbbi gyors felépülést kívánunk!

A lányok az MLSZ Területi Igazgatósága képviseletében Tóth Mártontól vehették át az aranyérmeket, amelyet éppen a mostani ellenfelük elől happoltak el. A tóalmásiakat már csak az hajtotta, hogy egyenlítsenek, mármint ami két csapat egymás elleni idei mérlegét illeti. A bajnokság korábbi szakaszában kétszer a Dévaványa győzött (8–1-re és 2–1-re), legutóbb a Tóalmás 4–2-re. Sikerült egalizálniuk a vendégeknek, kihasználva a hazaiak 2. félidő eleji kétperces rövidzárlatát, amikor 3 gólt rúgtak Szabó Anikónak.

Fotó: Erdős Kiara

NB II-es női futsal-mérkőzés

Dévaványai SE–SK Tóalmás 3–5 (1–1)
Gyomaendrőd, 100 néző
Vezette: Szigeti, Gyebrovszki Gy. (Zsótér).
Gólszerző: Vágó (2., 39.), Szabó T. (31.), ill. Pálházi (16.), Kiss N. (21., 24.), Lőrincz (23.), Stefkó (37.).

Dévaványa: Szabó A. – Nagy Z., Vágó, Kurai, Furka. Csere: Balogh B., Beinschróth, Szabó T., Bereczki, Zeller, Molnár K., Kovács K., Kasznár, Tóth N. Edző: Tanács Zoltán.

Fotó: Erdős Kiara