Be volt oltva gól ellen felnőtt csapatunk Békésszentandráson

Fotó: Babák Zoltán

Szabó Erik nagy helyzetben felső lécet rúgott a 10. percben, de a folytatásba is a DSE csapatának volt több lehetősége, de gólt egyik csapat sem tudott szerezni. A második félidőben is a vendégek támadtak aktívabban, a szentandrásiak viszont többször eredményesen kontrázták meg őket, ezekből eldöntve a mérkőzést.


Megye II/A osztály, 24. forduló

Békésszentandrási HMSE–Dévaványai SE 3–0 (0–0)
Békésszentandrás, 70 néző
Vezette: Nagy Gábor.
Gólszerző: Szécsi (46.), Virág (67.), Bozsó (75.).
Piros lap: Bozsó (90. ).

Békésszentandrás: Buzás – Bozsó, Olasz István, Filyó, Szabó F. (Szabó M.), Bakró, Sztricskó (Virág), Balogh M., Lós, Szécsi, Romhányi (Balázs). Játékos-edző: Lós István.

Dévaványa: Elek – Végh, Kéki (Csordás), Nagy Z., Juhász P. (Kató), Feke B., Adamecz, Szabó E., Diós K. (Katona), Nyíri J. (Pelyva), Papp V. Edző: Bereczki Árpád.

Lós István: – Az első félidőben kicsit enerváltan játszottunk, nem tudtunk a vendégcsapat kapuja előtt komolyabb helyzeteket kialakítani. A pihenő után viszont megráztuk magunkat, és a nagyobb akarat meghozta a megérdemelt sikert.

Bereczki Árpád: – Az első félidőben egy szezonra való helyzetünk volt, de sajnos mind kimaradt! Szünet után a hazaiak kontrái hatékonyak voltak, így megérdemelt a győzelmük.