Utolsó mérkőzését játszotta a DSE a Megyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság szombati utolsó fordulójában, ahol a Szabadkígyósi SZSC csapatát győzte le 0-3-as eredménnyel. Így a már bronzérmes csapat a gólkirályi címet is besöpörte a csapatkapitány Szabó Erik révén.

Szabadkígyósi SZSC–Dévaványai SE 0–3 (0–1)
Szabadkígyós, 100 néző
Vezette: Bozó Norbert.
Gólszerző: Szabó E. (15. – 11-esből, 61., 87.). Kiállítva: Frankó (77. – második sárga lap).

Szabadkígyós: Sebestyén Attila – Sebestyén Antal, Ancsin, Milek (Szilágyi), Sebestyén M., Prókai, Faragó, Lászik (Oláh G.), ifj. Szabó Z. (Alb), Somogyi, Frankó. Csere: Szakál, Csávás, Hőgyes, Lázár. Játékos-edző: ifj. Szabó Zoltán.

Dévaványa: Elek – Nyíri R., Feke, Somogyi, Papp K., Adamecz, Szarka (Végh), Ernyes (Csordás), Papp D. (Ungi), Papp V., Szabó E. Edző: Bereczki Árpád.

Szabó Zoltán: – Végre vége! Sajnos folytattuk a tavaszi hazai eredménytelen játékunkat. Csak azt tudom mondani, amit legutóbb: amíg védekezésben ilyen hibákat követünk el, az ellenfél kapuja előtt pedig a gólvonalról sem találunk be, addig csak vereség lehet a vége. Sajnos botrányosan gyenge játékvezetéssel társult a mérkőzés.

Bereczki Árpád: – Minden jó ha jó a vége. Gratulálok a csapatnak a bronzéremhez, Szabó Eriknek pedig a gólkirályi címhez!