Egy percig sem forgott veszélyben a győzelem Füzesgyarmaton

A DSE csapata nagy elánnal kezdeményeztt és támadott az első félidőben, ami már a 7. percben gólt is eredményezett Szabó Erik révén. Góljuk mellett több helyzetet is kidolgozott a DSE, a hazaiak viszont nem igazán jelentettek veszélyt a kapura. A ványai csapat a szünet után is ziccereket hibázott, ám azután beállt Papp Dávid, aki 6 perc alatt elért klasszikus mesterhármassal bebiztosította a DSE sikerét a széteső gyarmataikkal szemben.

Füzesgyarmati SK II–Dévaványai SE 0–5 (0–1)
Füzesgyarmat, 50 néző
Vezette: Bakos József.
Gólszerző: Szabó E. (7.), Papp D. (73. 76., 81.), Diós K. (84.). Jó: Kovács M., Pálfi, Juhász G., Jámbor, Kiss G., Szabó M., ill. az egész vendégcsapat.

Füzesgyarmat II: Kovács I. – Hercz (Láposi), Jámbor, Szőke, Komáromi (Kovács A.), Kovács M., Juhász G., Kiss G., Pálfi (Vígh), Fábián (Tóth K.), Szabó M. Edző: Fábián Ottó Olivér.

Dévaványa: Elek – Végh (Szarka), Pap Á., Nagy Z. (Hőgye), Kéki, Nyíri J. (Papp D.), Juhász P., Adamecz, Szabó E. (Csordás), Diós K., Papp V. Edző: Bereczki Árpád.

Fábián Ottó: – Az eredménnyel ellentétben nem éreztem rossznak a csapatot. Nem tudtuk kihasználni a ziccereinket, utolsó húsz percben pedig kihagyott figyelem és a fáradtság jelei is megmutatkoztak.

Bereczki Árpád: – Köszönöm a csapatnak ezt a születésnapi ajándékot.