Fejben nem volt a helyzet magaslatán a DSE csapata

Fotó: Erdős Csaba

A korai kiállítás a vendégeket hozta tűzbe, akik tíz emberrel is a tanácstalan hazaiak fölé nőttek játékban. A másik félidőben már a vezetésük őrzésére törekedtek a berényiek, ennek ellenére el is dönthették volna a sok veszélyt hozó kontráikkal. A ványaiak kitámadtak az egyenlítés reményében, de lehetőségei vagy rendre kimaradt vagy les miatt fújták le őket.

Dévaványai SE–Mezőberényi LE 0–1 (0–1)
Dévaványa, 120 néző
Vezette: Bakos József.
Gólszerző: Fazekas (6.). Kiállítva: Stibán (5. – utolsó emberként szabálytalankodott).

Dévaványai SE: Szász – Végh, Papp D. (Csordás), Kéki, Adamecz, Szabó E., Gál (Hőgye), Somogyi, Ernyes, Nagy Z. (Ungi), Papp V. Edző: Bereczki Árpád.

Mezőberényi LE: Rau – Fazekas, Kovács Gy. (Jónás), Bereczki (Székely), Durkó, Olej T., Burai (Gézárt), Zsíros, Stibán, Adamik, Kanó. Edző: Gézárt Zoltán.

Bereczki Árpád: – A vendégek korai kiállítása minket zavart meg, ennek ellenére ennyi helyzetből illett volna gólt szerezni. A második félidő alapján a döntetlent megérdemeltük volna.

Gézárt Zoltán: – Nyolcvanöt percet hátrányban játszva, csak gratulálni tudok a csapatomnak. Amennyiben a helyzeteinket kihasználjuk nem kellett volna a végéig izgulnunk.