Felkészülési mérkőzést játszott Csongrádon a DSE női csapata

A csütörtöki napon, a DSE női csapata felkészülési mérkőzést játszott Csongrádon, a bomba erős kerettel rendelkező Debrecen női NB I-es futsal csapatával. A kezdeti megilletődöttséget a sokpasszos, gyors és látványos futsalt játszó DEAC gólokkal büntette, így az első 20 perc az ő sikerükkel zárult.


A második felvonásra a mieink rendezte a sorokat, és mind tempóban mind a játék minőségében sikerült felvenniünk a ritmust az ellenféllel, így zsinórban 3 gólt jegyeztek, míg csupán egy találatot kaptak. Az utolsó 20 perc ismét debreceni sikert hozott, akik kapusukat is bevetve az 5 a 4 elleni játékot is gyakorolni tudták a mérkőzésen.

Összességében egy végig jó iramú, korrekt, barátságos és jó hangulatú, valamint nem utolsó sorban tanulságos találkozón vettünk részt, ami remekül szolgálta a felkészülésünket a jövő hónapban induló bajnokságra. A főként védekezésre épülő játékunk mellett a második 20 percben produkált győzelmünk, valamint 3 rúgott gólunk mindenképpen bizakodásra ad okot.

A 7 válogatott játékost felvonultató DEAC a női NB I-es futsal bajnokság egyik nagy esélyese, ezúton is szeretnénk megköszönni nekik ezt a remek lehetőséget, hiszen kiváló ellenfelet ismertünk meg személyükben. A fárasztó programot követően egy késő esti vacsorameghívást is elfogadtunk, ahol finom falatok mellett nyílt lehetőség kötetlen beszélgetés formájában kicsit jobban megismerkednie a két csapatnak.

írja a DSE honlapja.