Fordítottak és nyertek a futsalos lányok

Hátrányból fordítva nyerte meg az NB II-es női futsal-bajnokság Keleti csoportja hétközi rangadóját a DSE női csapata. Sikerével a zöld-fehér hölgykoszorú megerősítette pozícióját az élen, és már vesztett pontok tekintetében is jobban áll a most legyőzött Pest megyeiekkel szemben, akikkel hamarosan újra megütközik.

A tétnek megfelelően, egyik csapat sem utánozta le Zrínyi Miklóst és rontott az ellenfelére. A lányok kölcsönösen keresték a fogást a másikon, míg nem a 13. percben Lőrincz Bettina rátalált a résre a a hazai pajzson. A ványaiakat mindez nem törte le és a félidő végéhez közeledve Kurai Nikolett révén egalizálták az eredményt.

A második győztes találat:

A második félidőben is nagy taktikai csata folyt a pályán. A csapatok hátul fegyelmezetten zártak, így kevés helyzet adódott a kapuk előtt, de ezek egyikét a meccs végén Szabó Tünde értékesítette, otthon tartva az értékes három pontot.

NB II-es női futsal-mérkőzés

Dévaványai SE–SK Tóalmás 2–1 (1–1)
Gyomaendrőd, zárt kapuk mögött
Vezette: Szigeti, Takács J. (Gyebrovszki).
Gólszerző: Kurai N.(18.), Szabó T. (37.), ill. Lőrincz (13.).

Dévaványa: Szűcs – Nagy Zita., Kurai Nikolett, Kasznár Annamária, Furka Júlia Csere: Szabó Tünde Imola, Bereczki Dorina, Molnár Kitti, Tóth N, Beinschróth Kitti, Zeller Anita, Mucsi Bianka. Edző: Tanács Zoltán.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba