Győzelemmel fejezték be az idényt felnőtt labdarúgóink

Fotó: Erdős Csaba

A korai hazai találat után kiegyenlített játék folyt, a „ványai Pappok” azonban a félidő második felében megrázták magukat és gyakorlatilag a szünetig döntésre vitték a dolgot. Szünet után a nagy hátrány sem szegte kedvét az öt stabil kezdőemberét nélkülöző vendég alakulatnak, számos ígéretes helyzetet is kialakított, de ezek kihasználása döntő többségében nehézséget okozott, így csak szépítésre futotta az erejéből.


Dévaványai SE–Mezőkovácsházi TE 4–1 (4–0)
Dévaványa, 60 néző
Vezette: Hajdú Dávid.
Gólszerző: Papp D. (4., 26.), Papp V. (28.), Papp K. (44.), ill. Sódar (63.).

Dévaványa: Szász – Szalai, Pap Á. (Végh), Gál, Papp D. (Szarka), Papp K., Katona, Szabó E., Juhász P. (Séllei), Somogyi, Papp V. (Pelyva). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Mezőkovácsháza: Csicsely – Andrej (Tóth K.), Kopócs, Simondán, Tóth B., Lestyán, Györgyi, Laduver (László), Bíró, Matuz T., Sódar. Játékos-edző: Bíró Tibor.

Bereczki Árpád: – A mai meccsen sem voltunk jobbak mint máskor, viszont ma megfelelő volt a helyzetkihasználásunk. Gratulálok fiatal csapatomnak az egész éves teljesítményhez.

Bíró Tibor: – Helyzetek alapján akár győzelmet is szerezhettünk volna a mai napon, de sajnos ezt a játékot gólra játszák.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba