Hazai döntetlen a Békés ellen

Kiegyenlített mérkőzés volt, a tartalékos hazaiak előtt talán valamivel több lehetőség adódott, de ezekkel nem tudott élni. A vendégek szervezett játékkal rukkoltak ki, a ványaiak góljára is volt nyomban válasz, így nem érdemtelen a vendégek pontszerzése, bár a DSE meccslabdája a végén, Papp Krisztián lábában maradt.

Dévaványai SE–Békési FC 1–1 (0–0)
Dévaványa, 70 néző
Vezette: dr. Kiss Attila.
Gólszerző: Adamecz (66.), ill. Kardos (69.).

Dévaványa: Szász – Nagy Z., Furka (Ungi), Katona (Csordás), Adamecz, Papp K., Szabó E., Ernyes, Diós, Szarka, Végh. Edző: Bereczki Árpád.

Békés: Takács – Medve, Minya, Kis J., Reszelő J., Római J. (Novodomszky), Antal, Laukó (Nagy J.), Mester, Kardos (Megyeri), Balázs. Edző: Szarvas András.

Bereczki Árpád: – Több sebből vérzünk, sajnos újabb meghatározó játékosunk dőlt ki a mai meccsen. Hetek óta rossz döntéseket hozunk az ellenfél kapuja előtt, bízom benne, hogy ez egyszer megfordul. Következetlen játékvezetés.

Szarvas András: – Azért értékes a döntetlen, mert most jól játszottunk. Lassan kezdünk úgy összeállni, ahogy azt elképzeltük a nyáron. A mérkőzés eredménye igazságos, jó játékvezetés.