Első győzelmét szerezte meg a DSE felnőtt labdarúgó csapata a Mezőkovácsháza ellen. Már a mérkőzés elején jelezték a hazaiak, hogy nem fognak felemelt kézzel küzdeni, így már a 8. percben vezetést szerzett a hazai csapat Papp Krisztián révén. Bő húsz perc kiegyenlített játék után, Szabó Erik tovább növelte a DSE előnyét. Nem sokkal később egy véleményes kezezést intett be az aszisztens, melyet a bíró kisebb hezitálás után megadott. A büntetőt a vendégek Matúz révén értékesítették.

A szünet után kissé álmosan jöttek ki a hazaiak, így hamar szépítettek a vendégek a 49. percben, ahol ezúttal Varga G. volt eredményes. Nem sokáig örülhettek a vendégek mert hamarjában jött a hazai válasz, amikor is az 55. percben ill. a 63. percben először Kovács F. majd Katona vette be a vendégek hálóját. A hosszabításban már csak szépíteni tudtak a vendégek.

Dévaványai SE–Mezőkovácsházi TE 4–3 (2–1)
Dévaványa, 60 néző
Vezette: Bán János.
Gólszerző: Papp K. (8.), Szabó E. (29.), Kovács F. (55.), Katona (63.), ill. Matúz T. (34. – 11-esből), Varga G. (49.), Patyi (92.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Juhász P., Nyíri A. (Séllei), Papp K., Szabó E., Kovács F. (Végh), Horváth B., Marton, Szalai, Katona (Pelyva). Edző: Bereczki Árpád.

Mezőkovácsháza: Németh D. – Kopócs (Patyi), Borbás (Zábrák), Györgyi (Andrej), Zsuzsa (Simondán), Mag, Mittnacht, Csende, Matúz T., Juhász, Varga G. Játékos-edző: Bíró Tibor.

Bereczki Árpád: – A mai meccsen 11 felnőtt korú játékossal álltunk fel, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálok a csapatomnak.

Bíró Tibor: – A lekes hazaiak megérdemelten nyertek.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba