Bár az elején nem lehetett gólzáporos eredményre számítani, de ezen a délutánon a ványai fiatalokat nem lehetett megállítani, ahol is a Szarvas csapatát 7:4-es arányban győzték le az U19-es fiatalok.

A mérkőzés elejétől fogva dominálták a hazaiak a meccset, ahol Papp Krisztán gólveszélyes játékával tetemes előnnyel, azaz 6:1-es eredménnyel ment a DSE pihenőre! A félidőben kettős csere volt a hazaiaknál, fegyelembe véve azt, hogy a fiatalabb korosztály is kapjon lehetőséget!

A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, amikor is a további cserék után a vendégek átvették a játék irányítását és ezzel három gólt szereztek. A második félidőben azért még a hazaiaknak is jutott gólöröm, beállítva így a 7:4-es végeredményt!

Megyei U-19 Kiemelt 16. forduló

Dévaványai SE–Szarvasi FC 7–4 (6–1)
Dévaványa, 50 néző
Vezette: Jakab József
Gólszerző: Papp K. (18., 21., 31.,53.), Kató B. (24.) Ignácz T. (39.)Katona I. (41.) ill. Lénárt F. (45., 59.) Seres Á. (67.) Kerekes S. (90.)

Dévaványai SE: Szabó E. – Végh T., (Kató E,) Pap Á., (Kis T.) Hőgye D., (Kulcsár D.), Szarka Sz., Séllei Z., Papp K., Katona I., Feke B., (Hraskó Gy.) Kató B., (Polasek L.), Ignácz T. Vezetőedző: Bereczki Árpád

Szarvas: Borbély D. – Borbély M., Sztancsik M., Korbely P., Moleri R., Seres Á., Kerekes S., Lénárt F., Molnár E., Pecnyik G., Makai G., (Szopka B.) Vezetőedző: Füredi János

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba