A határvárosiak már az elején bevették a DSE kapuját, akik ezt követően eredménytelenül futottak az eredmény után. A vendégek még az első félidőben megduplázták az előnyüket, a szünet után érkező harmadik találatuk pedig az érdemi részeket is lezárták. A folytatásban a hazaiak már csak becsületből mentek előre. Ernyes Róbert révén a szépítés is összejött számukra, igaz a támadó izgalmasabbá is tehette volna a végjátékot, amennyiben a találata előtt értékesíti a megítélt büntetőt is.

Dévaványai SE–Mezőhegyesi SE 1–3 (0–2)
Dévaványa, 60 néző
Vezette: Jakab József.
Gólszerző: Ernyes (81.), ill. Faragó (8.), Zsilák (35.), Isaszegi M. (49.).

Dévaványa: Juhász Zs. – Pap Á., Ernyes, Katona, Juhász P. (Pelyva), Szabó E., Papp D., Papp V., Nyíri A. (Séllei), Feke (Nagy I.), Gál (Végh). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Mezőhegyes: Varga P. – Papp M., Belák, Boros, Zsilák, Szabó Zs. (Czene), Isaszegi M. (Pálhidai), Rotár, Faragó, Karancsi, Isaszegi B. Edző: Ács Levente.

Bereczki Árpád: – Az első öt percben két nagy helyzetet kihagytuk, majd a vendégek az első támadásból betaláltak, és ez megfogott minket. A második félidőben visszajöhettünk volna a meccsbe, de többször hibáztunk, ezért a vendégek megérdemelten győztek.

Ács Levente: – Remekül előkészített pályán arattunk értékes győzelmet. Gratulálok a játékosaimnak! P. S.