Melós győzelem a Füzesgyarmat ellen

Fotó: Erdős Csaba

A meccs első fele kiegyenlített küzdelmet hozott, valamivel a látogatók voltak aktívabbak, igaz egy fejesből ebben az időszakban szerzett vezetést a DSE. Szünet után már a kezdeményezést is átvette a házigazda, több lehetőséget dolgozott ki, a gyarmatiak játékában csak a végén volt benne a pontszerzés lehetősége.

Megyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés

Dévaványai SE–Füzesgyarmati SK II. 1–0 (1–0)
Dévaványa, 70 néző
Vezette: Fűri Imre.
Gólszerző: Szabó E. (30.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Furka, Kéki, Adamecz, Szabó E., Ernyes (Gál), Diós (Hőgye), Somogyi, Végh, Papp V. Edző: Bereczki Árpád.

Füzesgyarmat II.: Zsibrita – Kiss P., Szőke (Juhász), Komáromi, Zs. Nagy, Kovács M. (Jámbor), Bella, Pálfi (Polgárdi), Marozsán (Hoffmann), Szakács, Vígh (Kurucz). Edző: Fábián Ottó Olivér.

Bereczki Árpád: – Az egész mérkőzésen jó teljesítményt nyújtottunk, számtalan helyzetet kidolgoztunk, sajnos a legtöbb ki is maradt. Gratulálok játékosaimnak a megérdemelt győzelemhez!

Fábián Ottó: – Sajnos még mindig nem tudunk magunkon túllépni, ez pedig az eredményeken és az adott meccsen belül is ingadozó teljesítményhez vezet. Hiába voltak meg az első félidőben a helyzetek, a másodikra már nem tudtuk átvinni ezt, plusz lendületet se tudtunk venni, ráadásul a védekezésben is sok hibát vétettünk, de Zsibritának köszönhetően meccsben tudtunk maradni a végéig, csak az egyenlítés nem sikerült. A második félidő alapján megérdemelt a ványai siker!