Mentálisan nem volt a legerősebb a DSE Békésszentandráson

Az első félidő egyenrangú partnerek csatáját hozta. A hazaiak a szünet előtt szereztek vezetést, amit a második félidő elején egalizálhatott volna a ványai csapat, de Papp K. a 49. percben büntetőt hibázott. Mindez egy időre „megfogta” a sárréti együttest, ám azután ismét nekidurálta magát a pontszerzésnek. A szentandrásiak viszont egy gyors kontra végén megduplázták előnyüket, a meccs utolsó momentumaként pedig megnyugtatóvá tették a győzelmüket.

Békésszentandrási HMSE–Dévaványai SE 3–0 (1–0)
Békésszentandrás, 50 néző
Vezette: Nemczov Márk
Gólszerző: Virág (37.), Dernovics (68.), Tasi (90.).

Békésszentandrás: Buzás – Sztricskó, Olasz István, Filyó, Mochnács, Dernovics, Tasi K., Lós, Virág, Kovács N., Balogh M. Csere: Boér, Lestyan-Goda, Kozák, Nemcsényi. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Dévaványa: Szász – Szarka, Pap Á., Nagy Z., Papp D., Gál, Papp K., Katona, Szabó E., Juhász P., Papp V. Csere: Szeifert, Bereczki, Pelyva. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Boér Zsolt: – Nehéz mérkőzésen az első húsz perc után uraltuk a játékot és szép támadásokat vezetve megérdemelt győzelmet arattunk. Már csak egy lépésre vagyunk, hogy nagyszerű helyen zárjuk a szezont.

Bereczki Árpád: – Döntetlenszagú meccsen, a kihagyott büntető megfogott bennünket, majd kinyíltunk és a hazaiak kontrákkal lezárták a meccset. Gratulálok nekik!