Nem bírt a listavezetővel a DSE csapata

Kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés első fele. A listavezető számára a félidő dereka táján elegendő volt két hiba a DSE részéről, és három perc leforgása alatt tetemes előnyt szerezett magának a Mezőhegyes.

Szünet után már jobbára az eredmény óvására törekedtek a vendégek. Volt lehetőségük, de általában a hazai együttes támadott. Mikor szorossá tehette volna a mérkőzést a DSE, akkor sajnos büntetőt hibázott. A végjátékra pedig a a védő és a kapus nem értette meg egymást, amiből a határvárosiak bebiztosították győzelmüket.

Dévaványai SE–Mezőhegyesi SE 0–3 (0–2)
Dévaványa, 100 néző
Vezette: Jakab József.
Gólszerző: Faragó (23.), Karancsi (26.), Szabó Zs. (88.).

Dévaványai SE: Sági – Végh, Kéki, Papp K. (Pelyva), Feke B. (Kató E.), Adamecz, Papp V. (Csordás), Szabó E., Somogyi, Nyíri J. (Katona), Papp D. (Diós). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Mezőhegyesi SE: Varga P. – Jámbor, Varga T. (Pálhidai), Zsilák (Czene Z.), Szabó Zs., Isaszegi M., Papp M., Rotár, Boros, Faragó (Czene P.), Karancsi. Edző: Ács Levente.

Bereczki Árpád: – Az első félidőben erősen érződött a szerdai kupamérkőzés. A második félidőben visszajöhettünk volna a mérkőzésbe, de a kimaradt büntető után ez már nem sikerült. Gratulálok a vendégcsapatnak!

Ács Levente: – Az első félidőben jól játszottunk. A második félidőben túl kényelmesek voltunk, vártuk a meccs végét, de összességében így is megérdemeltnek érzem a győzelmünk.

Képgaléria Fotó: Erdős Csaba