Pontot raboltak a Kunágotaiak

Fotó: Erdős Csaba

A DSE már az első félidőben is lényegesen többet tett a vezetés megszerzéséért, mint a széllel támogatott Kunágota, de a lehetőségek sorra kimaradtak. Szünet után hamar előnybe került a hazai csapat, de nem tudtak élni a lélektani előnnyel. A két gólvágóját is nélkülöző vendégcsapatot az egyik csereembere húzta ki a bajból, aki látványos ollózásával egyenlített. A folytatásban a DSE-nek lett volna módja megnyerni a mérkőzést, de a kapu előtt nem volt szerencséjük, így pedig a vendégek nem érdemtelenül raboltak pontot városunkból.


Dévaványai SE–Kunágotai TE 1–1 (0–0)
Dévaványa, 60 néző
Vezette: Bálint Attila.
Gólszerző: Szabó E. (48.), ill. Tímár (57.).

Dévaványa: Szász – Végh, Papp D. (Szarka, Feke), Gál, Katona, Szabó E., Horváth B., Juhász Péter, Nyíri A. (Pelyva), Somogyi, Papp V. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Kunágota: Csomós – Balogh E. (Borbély), Kiss Cs., Sóstai, Juhász Patrik, Multyán P. (Lakatos D.), Sárvári M., Kovács A., Sirkó, Hajdú Á. (Tímár), Sárvári Á. Edző: Multyán Lajos.

Bereczki Árpád: – Gólarány javítás helyett meg kellett elégedni az egy ponttal. Megint megkaptuk az év gólját, de ennyi helyzetből illet volna néhányat kihasználni!

Multyán Lajos: – Egy szépségdíjas góllal, ráadásul tartalékosan megérdemelten vittünk el egy pontot.

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba