Reális döntetlen Mezőmegyeren

Változatos, fordulatokban gazdag meccset játszott a dobogóra pályázó két csapat. A DSE szünet után emberhátrányban is vezetést szerzett, de a nagy erőkkel támadó megyerieknek sikerült döntetlenre menteniük a találkozót.


Mezőmegyer SE–Dévaványai SE 3–3 (1–2)
Mezőmegyer, 100 néző. Vezette: Bálint Attila.

Mezőmegyer SE: Kun – Kurucz (Lehoczki), Séllei, Horváth B. (Nyúl), Láza, Mengyán, Kecskeméti, Takács (Pusztai), Balogh M., Ulrich (Kovács P.), Balog K. Játékos-edző: Nyúl Gábor.

Dévaványai SE: Szász – Pap Á., Furka, Papp D. (Hőgye), Kéki, Adamecz, Szabó E., Gál (Végh), Somogyi, Ernyes (Nagy Z.), Papp V. Edző: Bereczki Árpád.
Gólszerző: Kecskeméti (8.), Balog K. (55.), Mengyán (85.), ill. Ulrich (17. – öngól), Kéki (18.), Papp V. (75.). Piros lap: Pap Á. (55. – lerántásért), Bereczki Árpád (90. – a kispadról második sárga lap).

Nyúl Gábor: – A hozzáállás és az akarásunk miatt nem érheti kritika a csapatot. Sajnos az első félidőben lőttünk két öngólt. Szünet után mindent egylapra feltéve átvettük a játék irányítását, ami egy pontra volt elég.

Bereczki Árpád: – Az első félidőben kontrolláltuk a játékot, de a kiállítás megnehezítette a dolgunkat. A hazai csapat átvette az irányítást, a meccslabda viszont nálunk volt. A játékvezető a végén belenyúlt a meccsbe a meg nem adott büntetővel, összességében a döntetlen reális.