Semmi nem jött össze a DSE focistáinak

Gyászszünettel indult a mérkőzés, hiszen több haláleset is érintette az egyesületet. Sajnos rosszul kezdte a DSE a mérkőzést, ugyanis a vendégeknek már a két első lehetőségéből gól született. Volt olyan időszaka a mérkőzésnek, amikor a hazai csapatnak ugyan volt lehetősége, hogy vissza jöjjön a mérkőzésbe, de egy kapufán kívül nem volt említésre méltó találata.

Dévaványai SE–Orosházi MTK-ULE 0–5 (0–2)
Dévaványa, zárt kapuk mögött
Vezette: Barta Tibor

Dévaványa: Szász – Nagy Z., Pap Á., Nyíri A. (Pelyva), Papp K. (Végh), Kéki (Ignácz), Marton, Katona, Horváth B. (Szarka), Szalai, Szabó E. Edző: Bereczki Árpád.
Gólszerző: Miszlai (9., 51., 84.), Péli (13., 56.).

OMTK-ULE: Dobozi – Varga P., Dajcs (Várdai), Kasuba, Rácz, Szabó N., Harangozó (Csőke), Tóth L., Péli (Kérdő), Fehér, Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Bereczki Árpád: – Rosszul kezdtük a meccset, a vendégek első két lehetőségéből gól született. Amikor volt lehetőségünk, hogy vissza jöjjünk a mérkőzésbe, hibáztunk több alkalommal. A csapatom hozzáállása ma jó volt, megyünk tovább!

Krasznovszky József, Búza Barnabás: – Végig kontroll alatt tartottuk a játékot és ez a második félidőben, gólokban is megmutatkozott. Külön örömmel tölt el, hogy egy újabb fiatal is bemutatkozott a felnőtt csapatunkban. Papp Sándor

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba