Újabb edzőmérkőzésen szerzett győzelem

A nagy hőségben fogadta edzőmérkőzés alkalmával a Medgyesbodzási alakulatot a DSE. Már az első percekben vezetéshez jutatta a hazaiakat a rutinos Adamecz István, aki már a második percben betalált a vendégek hálójába.

Ezt követően kicsit visszahúzódva játszott a DSE, több teret engedve a vendégeknek, viszont a kontratámadásokból a hazaiak voltak veszélyesebbek. A második félidőben is próbálkoztak a vendégek, de a kapu előtt nem voltak oly magabiztosak.

A második félidő 65. percében még egy büntetőt is hibáztak a hazaiak, ami kicsivel később meg is bosszulta magát. A 81. percben, a sokadik próbálkozás után kiegyenlítettek a vendégek, majd ezt követően a több rutinnal rendelkező hazai gárda, az utolsó percben újabb találatot szerzett. Kéki Csaba iramodott meg a jobb szélen, védőjét lerázva középre lőtte a labdát, amire csapattársa Horváth Bence érkezet, aki nagy erővel lőtt a hálóba.

Felkészülési edzmérkőzés

Dévaványai SE – Medgyesbodzás SE 2 – 1 (1 – 0)
Dévaványa, Sport u.
100 néző
Gólszerzők: Adamecz I 2′, Horváth B 90′, ill: 81′,

Dévaványai SE : Szász D (Juhász Zs 60′), – Furka Zs, Pap Á, Tóth M, Feke B (Szitás L 60′), – Katona I (Horváth B 60′), Adamecz I (Papp D 46′), Marton L, Kéki Cs, – Szabó E, Papp K (Adamecz I 70′), Edző : Bereczki Árpád

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba