Vereség a zsoldosokkal telepakolt Végegyháza ellen

Alkalmi otthonában kezdettől támadólag lépett fel a Végegyháza, amely az első félidőben a két gólja mellett további ziccereket hibázott el. A biztos vezetés birtokában szünet után visszább vett a hazai csapat, de így is növelni tudta előnyét, és végül 4-0-ás győzelmet aratott.


Végegyházi SE–Dévaványai SE 4–0 (2–0)
Gyula, 30 néző
Vezette: Fűri Imre.
Gólszerző: Bagyinszki (19. – 11-esből), Tanner (28.), Szarka (65. – öngól), Bozsó (87.).

Végegyháza: Oláh Z. – Répási, Szász, Dajcs, Zsuzsa, Bagyinszki, Bozsó, Dócza, Tanner, Mátó, Szlovák. Csere: Németh D., Lugasi J., Lugasi M., Gazsi, Solymoskövi, Kurta, Kocsis B. Edző: Balázs József.

Dévaványa: Szász – Végh, Papp K., Gál, Katona, Szabó E., Horváth B., Feke, Szarka, Somogyi, Papp V. Csere: Elek, Bereczki, Szeifert, Pelyva, Nagy I. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Balázs József: – Az első félidőben jól futballoztunk, akár több góllal is vezethettünk volna viszont a másodikban kicsit visszább vettünk, de a győzelem nem forgott veszélyben.

Bereczki Árpád: – Megérdemelt hazai győzelem született. A fordulópontokból rosszul jöttünk ki, amit a rutinos hazaiak kihasználtak a fiataljaink ellen. Gratulálok a hazaiaknak!